Невестински торти

Свадбени торти

Свечени торти

Роденденски торти

Мафини

Колачи на стапче

Тортици

За нас

Зaпочнавме со производство и продавница на една локација. Денес, благодарение на вашата доверба во нас, произведуваме во нов погон според стандардите на НАССР системот за безбедност на храна, а нашите производи се достапни на пет локации низ градот Скопје.

Следете нè на:

50000

торти

150000

колачи

27

години постоење

5

продавници

контакт