За нас

Зaпочнавме со производство и продавница на една локација. Денес, благодарение на вашата доверба во нас, произведуваме во нов погон според стандардите на НАССР системот за безбедност на храна, а нашите производи се достапни на пет локации низ градот Скопје.

Следете не на: